Make-up:

 

Prijzen:

Dag make-up: 30 min: 25€

Avond of trouw make-up: 45 min: 30€

Privé workshop: 60 min: 60€

 


 

Couleur Caramel is een natuurlijke verzorgende make-up gamma.

 

Hun filosofie is samen de wereld te veranderen:

Word een bewuste verbruiker en koop ecologische en milieuvriendelijke producten. 

 

Couleur Caramel is een natuurlijk gamma zowel in de producten omdat ze Bio zijn (Bio en Ecocert Label) evenals de filosofie waar we echt in elke stap van het maken van het product zowel het milieu als de mensen respecteren dankzij: biologische landbouwgronden, gerecycleerde verpakkingen voor de producten, producten die niet op dieren getest zijn maar wel via vrijwilligers die hiervoor betaald worden, we werken met een fair trade economie,…

 

De kwaliteit van de producten is uniek, zonder parabeen en phénoxyhétanol, synthetische stoffen en in elk product van Couleur Caramel zitten verzorgende elementen gelijk jojobaolie, karitéboter, bisabol,… om uw huid te verzorgen. We zitten hier echt in een Skin Care Make-up!

 

Couleur Caramel werkt met gemicroniseerde poeder. Dit betekent dat de poeders met lucht gecompresseerd worden zodat deze 9 keer dunner zijn dan een gewone poeder met hiermee als resultaat dat u dus minder product moet gebruiken, meer pigmenten hebt, de make up veel lichter, fijner en dus frisser zal zijn en dat de huid van de klant door de make up kan ademen.

 

Kom het maar gauw ondervinden!

 

http://www.couleur-caramel.com