La Sultane De Saba:

 

 Gelaatsverzorging Sultane: 60 min : 65€

 

Deze is een gelaat- en buste verzorging met roos, gember en honing als hoofdingrediënten.

 

Een verwennende gelaatsverzorging die je zal doen rijzen met heerlijke geuren en een arm- en hoofdmassage! 

 

 

Ontharing van de wenkbrauwen, bovenlip of kin tijdens de gelaatsverzorging +5€/zone.

 

 


Gelaatsverzorging SPA: ‘Société Provençale d'Aromathérapie':

 

· SPA spectaculaire gelaatsopklaring: 20 min: 30€

Deze verzorging is een ‘Coup d’éclat’, aangeraden voor een avondje, trouw, feest enz.

We werken hier met beta-caroteen die we niet lang laten pauzeren omdat het de bedoeling is dat deze oppervlakkerig blijft en niet de huid binnendringt om de opklaring te bekomen.

 

· SPA basis gelaatsverzorging aangepast aan de huidtype: 50 min: 60€

 Deze is een verzorging met een diepreiniging, (reinigingsmelk, tonic, mechanische peeling, zwarte puntjes weghalen), een diepgaande verzorging met aangepaste crème- en gelmaskers met een hoog gehalte aan etherische oliën, een aangename massage en een sluiting met een dag of nachtcrème.

 

· SPA Specifiek gelaatsverzorging: 75 min: 75€

Deze is DE verzorging van SPA! Bij deze voorzien we een ‘gezondsheidsbilan’ dat u mag beantwoorden om uw verzorging driedimensionaal aan te kunnen pakken.
Daarmee kunnen we de oorzaak van het probleem behandelen en zo van innerlijk naar uiterlijk toe werken. Onze huid geeft namelijk altijd uit hoe we van binnen zijn.

 

Bijkomend is deze verzorging totaal anders dankzij een geweldige peeling met granenmengeling, pure etherische oliën, lyofilisatie van groenten en fruiten en verschillende maskers die aangepast zullen worden aan uw huidtype !

 

 · SPA Specifiek gelaatsverzorging anti-age: 75 min : 85€

Deze is dezelfde verzorging als de specifiek gelaatsverzorging maar hier voor de rijpere huidjes, de gebruikte producten hebben een hogere concentratie op vlak van rimpels, regeneratie en revitalisering, om deze te stimuleren.